Kapellerpoort 1, Roermond
info@ncrb.nl
085 - 06 07 911

Wie zijn wij?

Het NCRB of Nederlands Cyber Recherchebureau is een landelijk opererend recherchebureau dat is gevestigd in Roermond. Dit bureau is ontstaan vanwege de steeds grotere mate van digitalisering en de vraagstukken die hierbij komen kijken. Ons leven speelt zich steeds meer af in de digitale wereld en dit brengt de nodige vormen van ongewenst gedrag met zich mee.

Vanwege de grote toename van cybercriminaliteit en de beperkte capaciteit van de politie, blijven er veel zaken liggen en worden dus niet aangepakt. Dit zorgt ervoor dat veel burgers en bedrijven met hun problemen blijven zitten.

Ons bureau heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken en opsporen van cybercriminaliteit en andere digitale vraagstukken en probeert zo een steentje bij te dragen aan de oplossing van uw (digitale) problemen.

Alt Text

Waarom u voor ons kiest

Ongeacht de hulp die u van ons nodig heeft, werken wij in alle gevallen uiterst professioneel. We komen altijd onze afspraken na en zullen eerlijk en oprecht met u omgaan.

Wij zijn van vele markten thuis en durven onszelf gerust experts te noemen op het gebied van onderzoek en opsporing. Doordat we onszelf continue blijven bijscholen zijn we op de hoogte van de laatste nieuwe trends en onderzoekmethodes.

Wij begrijpen goed dat u in veel gevallen uw problemen of zorgen voor u zelf wilt houden. Daarom werken wij altijd uiterst discreet aan uw zaak. Niemand komt te weten dat u ons heeft ingeschakeld.

In welke situatie u ook verzeild bent geraakt, wij hebben hier volledig begrip voor. Soms is het voor andere moeilijk te begrijpen wat de impact van cyberpesten, stalking, oplichting of wat dan ook kan zijn op uw dagelijks leven. Wij doen er alles aan om dit voor u op te lossen, zodat u of uw bedrijf weer zorgeloos verder kan.

Soms zijn er opdrachten waarbij we zo eerlijk moeten zijn dat dit buiten onze expertise valt. Maar wees gerust, doordat we in nauw contact staan met verschillende recherchebureaus met uiteenlopende expertises, kunnen we u altijd in contact brengen met personen die u wellicht wel kunnen helpen.

Het recherchebureau

Nederlands Cyber Recherchebureau is een door het Ministerie van Veiligheid & Justitie erkent recherchebureau. Wij bezitten een vergunning die is afgegeven onder POB nummer 1737 .

Het Nederlands Cyber Recherchebureau is bij de Autoriteit Persoonsgegevens geregistreerd, hetgeen waarborgt dat de bevoegdheid en legitimiteit van het verwerken van persoonsgegevens op een verantwoorde wijze plaatsvindt.

Alle onderzoekers die werkzaam zijn bij Nederlands Cyber Recherchebureau bezitten het diploma particulier onderzoeker en een legitimatiebewijs dat is afgegeven door de korpschef van de politie.

  • Erkend door het Ministerie van Veiligheid & Justitie
  • Gediplomeerd particulier onderzoekers
  • Registered Open Source Intelligence Analyst® (OSINT)
  • Gespecialiseerd in digitaal forensisch onderzoek
  • Gelegitimeerd door de korpschef van de politie

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact