Over Ons

Een op de negen Nederlanders wordt slachtoffer van cybercriminaliteit
en bijna drie kwart van de cybercrimedelicten wordt niet gemeld.

Nederlands Cyber Recherchebureau is gespecialiseerd in het onderzoeken en opsporen van cybercrime en het oplossen van digitale vraagstukken en probeert een bijdrage te leveren aan het verhelpen van uw (digitale) problemen.

Nederlands Cyber Recherchebureau is een door het Ministerie van Veiligheid & Justitie erkend recherchebureau. We hebben een vergunning afgegeven onder POB nummer 1737.

Het Nederlandse Cyber ​Recherchebureau is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens, wat garandeert dat de competentie en legitimiteit van het verwerken van persoonsgegevens op een verantwoorde manier plaatsvindt.

Alle particuliere onderzoekers werkzaam bij het Nederlandse Cyber Recherchebureau beschikken over een particulier onderzoekers diploma en een legitimatiebewijs afgegeven door de korpschef van de politie.

Hoe meer u bewust bent van de digitale gevaren...
des te beter kan cybercriminaliteit bestreden worden!

Waarom voor ons kiezen?

01.

Professioneel

Ongeacht de hulp die u van ons nodig heeft, werken wij in alle gevallen uiterst professioneel. We komen altijd onze afspraken na en zullen eerlijk en oprecht met u omgaan.
02.

Expertise

Wij zijn van vele markten thuis en durven onszelf gerust experts te noemen op het gebied van cybercriminaliteit, onderzoek en opsporing. Doordat we onszelf continue blijven bijscholen zijn we op de hoogte van de laatste nieuwe trends en onderzoekmethodes.

03.

Discreet

Wij begrijpen goed dat u in veel gevallen uw problemen of zorgen voor u zelf wilt houden. Daarom werken wij altijd uiterst discreet aan uw zaak. Niemand komt te weten dat u ons heeft ingeschakeld.
04.

Begripvol

In welke situatie u ook verzeild bent geraakt, wij hebben hier volledig begrip voor. Soms is het voor andere moeilijk te begrijpen wat de impact van cyberpesten, stalking, oplichting of wat dan ook kan zijn op uw dagelijks leven. Wij doen er alles aan om dit voor u op te lossen, zodat u of uw bedrijf weer zorgeloos verder kan.
05.

Netwerk

Soms zijn er opdrachten waarbij we zo eerlijk moeten zijn dat dit buiten onze expertise valt. Maar wees gerust, doordat we in nauw contact staan met verschillende recherchebureaus met uiteenlopende expertises, kunnen we u altijd in contact brengen met personen die u wellicht wel kunnen helpen.
logo-01
Scroll naar top