Werkwijze

Hoe het werkt?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u ons recherchebureau wilt inschakelen. Wellicht stapt u liever niet naar de politie, wilt u zelf de regie in handen houden of is het gewoonweg omdat niemand anders u kan of wilt helpen. Wat de reden ook mag zijn, wij zullen uw probleem altijd professioneel en met uiterste discretie behandelen.

Hieronder vindt u stapsgewijs onze werkwijze, zodat u een beeld heeft wat er gebeurt zodra u met ons contact opneemt.

Na het eerste contact starten we altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek welke plaatsvindt op de door u gewenste locatie. Dit doen we om kennis met u te maken en zo kunnen we meteen luisteren naar uw verhaal om te bepalen of onze diensten u verder kunnen helpen.

Als u besluit om gebruik te maken van onze hulp dan stellen wij een vooronderzoek in. Tijdens dit onderzoek stellen we vast wat de haalbaarheid van de opdracht is en kunnen we het plan van aanpak vormgeven. 

Na het vooronderzoek ontvangt u van ons een plan van aanpak en de daarbij behorende offerte. In dit plan van aanpak staat duidelijk uitgelegd hoe we het onderzoek gaan uitvoeren en de te verwachte tijdlijn.

Na ontvangst van het plan van aanpak kunt u vragen stellen of eventueel gewenste aanpassingen doorgeven. Pas als alles naar wens is en u akkoord gaat, zullen wij starten met het onderzoek.

Tijdens het onderzoek gaan we op zoek naar de antwoorden op uw vragen, of de oplossing voor uw problemen. We houden altijd nauw contact op de door u gewenste momenten, zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in het onderzoek.

Tijdens de evaluatie zullen we met u in gesprek gaan om de bevindingen uit het onderzoek te presenteren. Soms komt het voor dat u nieuwe vragen heeft en dat we het onderzoek moeten uitbreiden. Pas als u helemaal tevreden bent, sluiten we het onderzoek af.

Als het onderzoek is afgesloten, dan stellen wij een eindrapportage op waarin we alle bevindingen uit het onderzoek vermelden. Afhankelijk van het soort onderzoek bevat dit rapport ook een conclusie en/of aanbevelingen.

logo-01
Scroll naar top